Felicitats a l’avi centenari de Nalec: en Tonet de Cal Martí (Ara hi ha més fotografies!)

_anton-21L’Anton Farré Targa , el Tonet de Cal Martí, s’ha convertit en el primer centenari de Nalec…
Aquest divendres dia 6 de febrer ha fet 100 anys..
Per la foto, ningú ho diria, peró està molt bé, té el cap molt clar, i una memòria molt bona.
En principi el diumengue dia 8 de febrer, a les 12.30, es celebrarà amb al seva assitència , una missa homenatge, on rebra algun obsequis i plaques conmemoratives de l’ajuntament de Nalec, les associacions de Dones i Avis, del Consell Comarcal, Benestar Social…ja us mantindrem informats.

Doncs aqui teniu més informació i fotografies:

Es va celebrar la missa , per mossen Manel…i a continuació els nets del Sr. Anton l’hi van dedicar unes paraules, tot seguin la Sr. Alcaldessa Na. Laura Piera, tambè va dir-li unes paraules, i l’hi feu l’obsequi de l’ajuntament de Nalec: Una foto enmarcada de l’Anton al costat de la font dels Amics de Nalec, amb una inscripció. 

-“no tinc la foto de l’entrega ja que ens hi varem col.locar els que estavem allà de l’ajuntament i em va tocar estar al altre costat de l’objetiu , si me la pasen ja te la farè arribar”– (Aquest comentari es de la Carme de Cal Gravat, que ens ha enviat la informació, a veure qui ens envia la foto!).

Seguidament la Presidenta de l’associació de Dones de Nalec, l’hi entrega l’obsequi de l’associació ,un ram de flors, tot seguit el President de l’associació d’avis,l’obsequi de l’associació d’avis, un bastó amb una placa de felicitació i una bufanda….a continuació la Presidenta del Consell Comarcal digue unes paraules i le entrega l’obsequi del Consell Comarcal, una placa commemorativa….seguidament el representant de la Generalitat: Senyor Carles Vega, Delegat Territorial, a LLeida del Departament d’Acció Social i Ciutadania.. també digue unes paraules i le feu entrega de la medalla que entrega la Generalitat de Catalunya als seus centenaris….

Tot seguit la familia obsequia a tots els assistents a un bon aperitiu al Local Social..on tambè hi assistí l’Anton, va rebre felicitacions de tothom,   dient   que 100 anys l’hi han passat volant…..

Gràcies Carme per la teva informació i fotografies. Jordi Tapias.

FGELICITATS!

FELICITATS!

Anuncios

Una respuesta a “Felicitats a l’avi centenari de Nalec: en Tonet de Cal Martí (Ara hi ha més fotografies!)

  1. fumiganlleida

    increible lo be que et conserves, moltes felicitats

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s